TECNOCASA SRL – producător de mobila la comanda.

TECNOCASA SRL


producator de mobila
la comanda


Pasionati si adaptati noului imbratisam fiecare proiect de mobila transformand-ul, cu ambitie, intr-unul personal, ca pentru noi acasa.Toate activitatile desfasurate in cadrul firmei au ca suport experienta,cunostiintele tehnice, competenta, increderea si calitatea.

Principalul obiectiv strategic este de a furniza numai mobila si servicii la un nivel calitativ superior, pentru a putea satisface in intregime cerintele si nevoile clientilor.Experienta de peste 16 ani,in productia mobilei, programul destinat designului si proiectarii, utilajele de ultima generatie, organizarea moderna a companiei sunt o garantie a lucrului bine facut. Cu toate astea nu-i suficient; avem nevoie de ajutorul dumneavoastra sa ne solicitati priceperea, avem nevoie de provocari pentru a avea satisfactii!

Suntem o societate cu o echipă de profesioniștii, dinamici, care plasează în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale.Obiectul nostru de activitate este productia oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF. Furnizorii nostri sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor.

Procesele de fabricatie a mobilei sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Filozofia noastră in productia mobilei este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt multumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere. Realizarea mobilei se face la comanda pe dimensiunile, culorile si accesoriile dorite.Se poate realiza atat mobilier casnic cat si comercial (pentru magazine, farmacii, cabinete medicale, birouri, gradinite, scoli si alte institutii).

Pasiune și stil

Pasionați și adaptați noului îmbrățișam fiecare proiect de mobila

MOBILA

Mobila poate fi realizata dintr- o gama variata de materiale: PAL, MDF, blaturi de lucru termorezistente, cat si feronerie si accesorii de inalta calitate.Design-ul si culorile mobilei pot fi personalizate dupa preferintele dumneavoastra pentru a realiza mobila dorita.Preturile produselor se calculeaza in functie de dimensiunea si materialele folosite in productia mobilei visate de dvs..Pentru realizarea oricarui proiect de mobila societatea noastra ofera:

  • Consiliere specializata in productia mobilei dorite pe baza unor planuri puse la dispozitie de catre dvs.de aceea oferim sugestii de amenajare si schite preliminare;
  • Releveu –ne deplasam la fiecare client pt a efectua masuratorile exacte pentru executarea mobilierului;
  • Proiectare – realizam proiectul final al mobilei pe baza schitelor preliminare si a masuratorilor efectuate in teren cu toate detaliile dorite de client;
  • Transportul si montajul mobilei – se efectueaza gratuit pe raza orasului Targu-Jiu, in afara orasului aplicandu-se doar taxa de transport;
  • Garantie – Mobila produsa de TECNOCASA SRL are 24 de luni garantie si servicii postgarantie;